•  
  •  
  •  
0,00 € 0

Korkealaatuinen videovalvonta toimitetaan suoraan kuluttajille!

Laatu

Tiukka laadunvalvonta takaa, että tuotteemme täyttävät aina voimassa olevat standardit ja ne korkeat vaatimukset, joita NEXUSCCTV asettaa tuotteille.

Hintaedut

NEXUSCCTV Europe Brand Store tarjoaa vaihtoehdon perinteisille jakelukanaville, jotka aiheuttavat kuluttajille vain lisäkuluja ilman lisähyötyä. Tilatessasi meiltä ohitat kustannuksia lisäävän jälleenmyyntiportaan ja säästät selvää rahaa!

Miksi tilaisit meiltä?

Tämä on maailman helpoin kysymys vastata. Toimitamme hyvää laatua edullisemmin kuin kilpailijamme. Onko sinulla vielä kysyttävää?   

Mikä on Brand Outlet?

Brand Outlet ei myy vanhoja loppueriä. Kaikki sivuston tuotteet ovat NEXUSCCTVIN uusimpia tuotteita ja edustavat sen uusinta teknologiaa. Brand Outlet -konsepti tarkoittaa sinulle kuluttajana sitä, että ohitat jälleenmyyjäportaan. Meiltä tilaamalla ostat suoraan eurooppalaisesta jakelukeskuksesta ilman kustannuksia lisääviä välikäsiä. Me voimme myydä tuotteet edullisemmin, koska emme käytä normaaleja jakelukanavia, sen sijaan voit ostaa tuotteet suoraan meiltä!

Turvallinen ostos – 30 päivän palautusoikeus!

Luotamme tuotteisiimme ja luotamme siihen, että ne täyttävät asiakkaidemme vaatimukset. Annamme niille siksi 30 päivän palautusoikeuden. Täysi tyytyväisyys tai saat rahat takaisin!

Turvallisuutta tuo myös 3 vuoden takuu

NEXUSCCTV antaa 3 vuoden täyden takuun. Tämä turvaa sen, että saat aina toimivan tuotteen!